Arsip Harian: 03/01/2011

K.T.S


Éta inisial téh biasa dianggo ku Kadir Tisna Sujdana ari ngumumkeun karangan-karanganana. Sabada tamat Normaalschool (Sakola Guru) Purwakarta, Kadir jadi guru di sawatra tempat, antarana di Purwakarta, Bongas (Majalengka), Kuningan, Bogor, Bandung, jeung Tasikmalaya. Taun 1926 mimiti ngirimkeun réportaseu ka … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di SAJAK SUNDA | Tag