Arsip Harian: 06/02/2011

ASiKiN


Leuwih réa nulis carita pondok manan sajak, tapi sakapeung sok nulis guguritan deuih. Geus ngamuatkeun tulisan ti jaman Parahiangan (1929-1942) kénéh. Dina jaman Jepang kungsi jadi Héiho, ditempatkeun di Madura, ku lantaran éta iasaeun sasauran basa Jepang jeung basa Madura. … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di SAJAK SUNDA | Tag